Heracles-smaakmaker heeft aflopend contract: 'Niet zover dat er witte rook komt'

Heracles-smaakmaker heeft aflopend contract: 'Niet zover dat er witte rook komt'

Technisch manager Tim Gilissen van Heracles Almelo verwacht dat Mohammed Osman gaat vertrekken bij de club uit Almelo. Het contract van de middenvelder loopt af en de kans op verlenging is volgens Gilissen niet groot.

"Ja, daar hebben we meerdere keren mee gezeten en aangegeven dat wij graag willen verlengen. We zijn nog niet zover dat er witte rook komt", is Gilessen teleurgesteld in gesprek met RTV Oost. "Dus de kans dat Osman volgend jaar nog bij ons speelt, wordt er niet groter op." De technisch manager verwacht echter niet dat Osman in de winsterstop vertrekt. "Die kans acht ik zeer klein."

Het contract van trainer Frank Wormuth loopt ook af, maar Gilessen verwacht dat de onderhandelingen met de Duitser minder problemen opleveren. "Frank z'n contract loopt af. We hebben een optie om dat van onze kant te verlengen. We hebben er met Frank al een keer over gedachten van gewisseld. Wij kijken daar positief naar en we hebben afgesproken eind januari weer om tafel te gaan om te kijken hoe we erin staan."

"Het is heel makkelijk om die optie te lichten. Alleen willen we ook wel van beide kanten uitgesproken hebben hoe we het de laatste anderhalf jaar gedaan hebben en hoe kijken we naar de toekomst. (...) Daarin voelen we van beide kanten niet de druk, we nemen de tijd. Maar we zitten daar wel positief in", sluit Gilessen af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s