Buitenspel: Voormalig Arsenal-trainer Emery geeft Ziyech-nieuws een 'like'

Buitenspel: Voormalig Arsenal-trainer Emery geeft Ziyech-nieuws een 'like'

06-01-2020 12:36 Laatste update: 12:42
33

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Bevestigt Unai Emery op Twitter de zomerse interesse in Ziyech?
Hakim Ziyech wordt in Engeland in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. The Gunners zouden zich willen versterken met de Marokkaanse Ajacied, die door manager Mikel Arteta als de gedroomde versterking zou worden gezien. 

Ook afgelopen zomer werd Ziyech gelinkt aan Arsenal, waar Unai Emery toen nog voor de groep stond. Met het geven van een like op Twitter bevestigt de trainer volgens Mirror mogelijk de zomerse interesse in Ziyech. De betreffende tweet zei letterlijk vertaald: 'Er zijn nieuwe spelers deze week, bro? Ziyech zei dat hij wachtte op een telefoontje van Arsenal'.

Met het liken van die tweet zou Emery op social media Arsenal-fans enthousiast hebben gemaakt, al maakte hij de like vrij snel ongedaan. Terwijl Emery inmiddels is ontslagen, zijn de personen die boven de manager staan wel aangebleven bij Arsenal, dat dus nog steeds interesse in Ziyech zou hebben.