'United vreest voor vertrek Chong en komt met verhoogd salaris en hoge tekenbonus'

'United vreest voor vertrek Chong en komt met verhoogd salaris en hoge tekenbonus'

07-01-2020 14:46
33

Manchester United probeert er alles aan te doen om Tahith Chong voor de club te behouden. De vleugelaanvaller loopt na dit seizoen uit zijn contract op Old Trafford en de Engelse club vreest dat hij op transfervrije basis naar Juventus zal vertrekken.

Om dat te voorkomen heeft United zijn 20-jarige aanvaller een fors salaris aangeboden, schrijft The Sun. Chong zou zo'n 35 duizend pond per week kunnen gaan verdienen en daar bovenop zou ook nog een zeer hoge tekenbonus komen. Op dit moment is de aanvaller met de weelderige haardos al vrij om met andere clubs te praten, maar The Mancunians hopen Chong met deze aanbieding toch op Old Trafford te houden.

Chong heeft momenteel nog geen basisplaats weten te veroveren in het team van Ole Gunnar Solskjaer, maar de Noorse trainer heeft te kennen gegeven dat hij nog altijd vertrouwen heeft in de Nederlander en dat hij hem absoluut niet kwijt wil. Afgelopen zaterdag kreeg Chong nog het vertrouwen in het FA Cup-duel tegen Wolverhampton en speelde hij een prima wedstrijd.