Promes: 'Een ding kan ik wel zeggen: ik heb er alles aan gedaan om het te halen'

Promes: 'Een ding kan ik wel zeggen: ik heb er alles aan gedaan om het te halen'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 21:31wo 08-01-2020 om 21:31

Quincy Promes is hersteld van zijn blessure en is weer fit. De aanvaller kijkt uit naar de tweede seizoenshelft met Ajax en wil liever niet terugkijken op de periode dat hij niet speelde, waarin Ajax de knock-outfase van de Champions League niet haalde en van concurrent AZ verloor.

De aanvaller van de Amsterdammers vindt het lastig om over zijn blessure te praten. "Het was een zware periode en iedereen die mij kent weet hoe lastig het voor mij was", zegt Promes tegenover FOX Sports. "Het duurde langer dan ik wenste en dat was nog eens een extra tik. In die periode wilde ik het team helpen waar het kon."

Dat kon Promes niet en dat frustreerde hem enorm. "Ik zat tegen Valencia op de tribune met mijn moeder en ik was erg gespannen", legt hij uit. "Dat was onbeschrijflijk. Het doet nog steeds een beetje pijn om op die wedstrijd terug te blikken, ik heb het er niet graag over. Eén ding kan ik wel zeggen: ik heb er alles aan gedaan om die wedstrijd te halen. Helaas mocht het niet baten, dat maakte de teleurstelling nog groter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws