'Ajax ziet wéér drie man vertrekken: Scherpen mag zich opmaken voor Jong PSV'

'Ajax ziet wéér drie man vertrekken: Scherpen mag zich opmaken voor Jong PSV'

09-01-2020 20:15
42

De Ajax-selectie in Qatar wordt steeds krapper, meldt De Telegraaf. Sergiño Dest vloog eerder op de donderdag al terug naar Nederland en ook Kjell Scherpen, Quinten Timber en Sontje Hansen nemen afscheid van hun ploeggenoten.

De drie kwamen donderdag al niet in actie tijdens het oefenduel tussen de tweede keus van Ajax en het Belgische KAS Eupen. In het geval van Hansen en Timber – niet te verwarren met tweelingbroer Jurriën Timber, die wél meespeelde – kwam dat door een blessure. Scherpen mag zich nu melden bij de selectie van Jong Ajax, dat maandag de tweede Keuken Kampioen Divisie-seizoenshelft aftrapt tegen Jong PSV: Quinten Timber kan dan misschien ook in actie komen.

Wedden

Meer odds

Dest was eerder op de dag al naar vertrokken, aangezien de Amerikaan zich 'niet comfortabel' voelde in Qatar: hij komt maandag wellicht ook in actie tegen Jong PSV, mits hij fit genoeg is om te spelen. De hoofdmacht van Ajax neemt het zaterdag op tegen Club Brugge en hervat op zondag 19 januari het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Sparta.