'Ontwikkeling Romero valt tegen, bij PSV heeft de twijfel ernstig toegeslagen'

'Ontwikkeling Romero valt tegen, bij PSV heeft de twijfel ernstig toegeslagen'

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 10:55zo 12-01-2020 om 10:55

PSV heeft volop te kampen met blessures in de voorhoede, waardoor voorzichtig stemmen opgingen om Maximiliano Romero terug te halen van zijn verhuurperiode bij Vélez Sarsfield. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is dat geen optie.

Interim-trainer Ernest Faber kan momenteel niet beschikken over Donyell Malen, Kostas Mitroglou en Steven Bergwijn, terwijl Sam Lammers op de weg terug is. Romero zal de problemen in het Philips Stadion niet verhelpen. "Nee, het is zo dat Maxi Romero in Argentinië zit", stelt Elfrink op de website van het ED. "John de Jong liet een beetje doorschemeren dat zijn ontwikkeling tegenvalt, onder meer door blessures."

"De Jong zei ook: het is afwachten of  het realistisch is of Romero nog een topspits wordt. Het is wel de bedoeling dat hij uiteindelijk de eerste spits van PSV wordt, maar daarover heeft bij de club de twijfel ernstig toegeslagen", aldus Elfrink. "Hij zit nu weer op de bank bij Vélez Sarsfield. Dat is geen prettige situatie. Ik betwijfel of hij überhaupt nog terugkeert in Eindhoven."

PSV betaalde begin 2018 tien miljoen euro voor de 21-jarige Argentijnse spits. Hij keerde afgelopen zomer op huurbasis terug naar zijn oude club Vélez. Romero ligt tot medio 2023 vast in Eindhoven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws