Omroep West: ADO is eruit met Israëlische hekkensluiter en ontvangt 15.000 euro

Omroep West: ADO is eruit met Israëlische hekkensluiter en ontvangt 15.000 euro

12-01-2020 14:51
49

ADO Den Haag gaat afscheid nemen van Elson Hooi, meldt Omroep West zondagmiddag. Hapoel Ra'anana, de huidige hekkensluiter van de Israëlische competitie, gaat de 27-voudig international van Curaçao overnemen.

Hooi was aan zijn derde seizoen in dienst van ADO bezig. Onder Fons Groenendijk schipperde hij al regelmatig tussen de basis en de bank, maar na het vertrek van de trainer kwam hij alleen nog maar als invaller binnen de lijnen. Hapoel Ra'anana klopte aan in de Hofstad en heeft volgens Omroep West inmiddels een akkoord bereikt: ADO houdt naar verwachting vijftienduizend euro over voor Hooi, die nog tot het einde van het seizoen onder contract stond.

ADO zwaaide zaterdag al Pawel Cibicki uit: de Zweeds-Poolse huurling keert een half jaar eerder dan gepland terug naar Leeds United. Doelman Mike Havekotte werd recentelijk verhuurd aan FC Dordrecht en ook Aleksandar Bjelica staat op de nominatie om te vertrekken. De nieuwe trainer Alan Pardew haalde met Sam Stubbs een landgenoot binnen en wil nog een aantal winterse transfers realiseren.