Ten Hag wijst Blind-vervanger aan: 'Op dit moment meest logische en beste optie'

Ten Hag wijst Blind-vervanger aan: 'Op dit moment meest logische en beste optie'

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 17:29zo 12-01-2020 om 17:29

Laatste update: zondag 12 januari 2020 om 17:40zo 12-01-2020 om 17:40

Lisandro Martínez is volgende week bij de Eredivisie-hervatting van Ajax tegen Sparta de vervanger van Daley Blind. Dat laat trainer Erik ten Hag doorschemeren. De Argentijn gaat een centraal duo vormen met Joël Veltman.

Ten Hag testte de combinatie Veltman-Martínez zaterdag in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Club Brugge (3-1). Het is volgens de trainer 'heel aannemelijk' dat er tegen Sparta niets gaat veranderen. "Je ziet deze wedstrijd ook weer dat het ontzettend stabiel staat", zegt hij tegen De Telegraaf. "We hebben andere opties en die hebben we deze week ook geprobeerd, maar ik denk dat deze optie op dit moment de meest logische en beste is."

Ajax won afgelopen donderdag ook van KAS Eupen (2-0). Het zorgt voor extra vertrouwen bij de koploper van de Eredivisie, ziet Ten Hag. Hij is tevreden over het trainingskamp in Qatar. "Het ziet er fris uit, er staat een team, ze voetballen met elkaar, maar vechten ook voor elkaar. We hebben een goede week gehad. Ik denk dat we klaar zijn voor de herstart. De komende weken gaan we nog wel een aantal accenten zetten en ook Ryan Babel inpassen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws