'Onvoorspelbare zaakwaarnemer maakt gehoopte verkoop PSV weer lastig'

'Onvoorspelbare zaakwaarnemer maakt gehoopte verkoop PSV weer lastig'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 08:30ma 13-01-2020 om 08:30

PSV moet wachten op Gastón Pereiro en zaakwaarnemer Paco Casal. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad maandag. De Eindhovense club wil de Uruguayaan verkopen aan FC Cincinatti, maar heeft niet het laatste woord.

Major League Soccer-club FC Cincinatti, werkgever van trainer Ron Jans en technisch directeur Gerard Nijkamp, heeft twee à drie miljoen over voor Pereiro, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. Als het aan PSV ligt, vertrekt de aanvallende middenvelder deze maand nog uit Eindhoven. De grote vraag is echter of zaakwaarnemer Casal meewerkt.

Casal was afgelopen seizoen al de spelbreker toen Spartak Moskou bereid was om vijftien miljoen euro te betalen voor Pereiro. De transfer ging toen niet door. De onvoorspelbare zaakwaarnemer zou nu willen dat Pereiro zijn PSV-contract uitdient om een klap tekengeld te kunnen opstrijken in de zomer.

PSV betaalde ruim vier jaar geleden 6,5 miljoen euro voor Pereiro. De international van Uruguay blijft zelf het liefst in Europa, maar ziet de Verenigde Staten - mede door het hoge salaris - wel als een optie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws