VI: Fitheid Bijlow speelt cruciale rol in eventuele transfer Vermeer

VI: Fitheid Bijlow speelt cruciale rol in eventuele transfer Vermeer

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 13:13ma 13-01-2020 om 13:13

Laatste update: maandag 13 januari 2020 om 13:20ma 13-01-2020 om 13:20

Feyenoord staat open voor een vertrek van Kenneth Vermeer al moet Justin Bijlow dan wel fit zijn, zo meldt VI. Vermeer staat in de belangstelling van LA Galaxy.

Volgens Voetbal International hangt de mogelijke transfer van Vermeer dus af van de fysieke gesteldheid van Bijlow, die momenteel nog met schouderklachten kampt. Feyenoord zou alleen mee willen werken aan een vertrek van Vermeer als de blessure van Bijlow meevalt.

Bijlow had aanvankelijk een basisplaats bij Feyenoord, maar verloor die aan Vermeer nadat hij lange tijd geblesseerd aan de kant stond. Voor Feyenoord zal Bijlow dan ook gelden als de voornaamste kandidaat om de positie van Vermeer over te nemen, waardoor de fysieke gesteldheid van Bijlow cruciaal kan zijn voor het mogelijke vertrek van Vermeer. Naast Bijlow beschikt Feyenoord ook nog over doelman Nick Marsman.

Op het trainingskamp in Spanje hield Bijlow schouderklachten over aan het duel met TSG Hoffenheim, waarna Vermeer met de beoogde basisspelers de wedstrijd tegen Borussia Dortmund speelde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws