'Vermeer kan overstap naar VS maken en vertrekt in januari bij Feyenoord'

'Vermeer kan overstap naar VS maken en vertrekt in januari bij Feyenoord'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 06:40ma 13-01-2020 om 06:40

Laatste update: maandag 13 januari 2020 om 06:51ma 13-01-2020 om 06:51

Kenneth Vermeer staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor LA Galaxy. Volgens De Telegraaf kan de doelman een contract tekenen bij de club uit de Verenigde Staten. Het is wachten op groen licht van Feyenoord, dat maandag een beslissing moet nemen.

Het zou een transfervrij vertrek van de inmiddels 34-jarige routinier betekenen. De kans lijkt groot dat Feyenoord mee gaat werken aan een vertrek van Vermeer, aangezien hij een van de grootverdieners is in De Kuip, zo meldt De Telegraaf. De club heeft daarnaast Justin Bijlow achter de hand om de taken van Vermeer onder de lat over te nemen. Bijlow raakte eerder zijn plek in het doel kwijt aan Vermeer door een zware voetblessure, waardoor hij bijna een halfjaar langs de kant stond.

Vermeer bracht al een bezoek aan Los Angeles en heeft zich verder verdiept in de MLS. De doelman heeft aangegeven zijn loopbaan graag af te sluiten in een ander land en het is een van zijn doelstellingen om zijn carrière te beëindigen in de Verenigde Staten. Die kans krijgt hij in deze transferperiode.

De zaakwaarnemer van Vermeer, Winnie Haatrecht, is met Feyenoord in gesprek over de transfer, die voor beide partijen interessant uit kan pakken. Voor de Rotterdamse club levert het ruimte op in het salarisbudget, waardoor het zich verder kan oriënteren op de transfermarkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Feyenoord meewerken aan een vertrek van Vermeer?

(1899 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws