Excelsior neemt afscheid van groeibriljant (19): Turkse middenmoter slaat toe

Excelsior neemt afscheid van groeibriljant (19): Turkse middenmoter slaat toe

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 19:15ma 13-01-2020 om 19:15

Excelsior neemt definitief afscheid van Dogucan Haspolat. De middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, maakt een fraaie transfer naar Kasimpasa SK in de Turkse Süper Lig. Haspolat speelde al zijn hele leven voor Excelsior.

De 19-jarige middenvelder, die de laatste weken ook als rechtsback werd gebruikt door trainer Ricardo Moniz, stond al langer in de belangstelling van diverse Turkse clubs. Kasimpasa is het meest doortastend gebleken en heeft Haspolat nu binnengehaald, zo valt te lezen op de officiële kanalen van Excelsior. De jonge middenvelder speelde al zijn hele leven voor de Kralingers en maakt nu dus zijn eerste transfer.

Tot dusver speelde Haspolat 41 wedstrijden in het eerste elftal van Excelsior. Daarin kwam de talentvolle jongeling tot één doelpunt, dat hij dit seizoen maakte in het thuisduel met Jong PSV (5-2 overwinning voor de Kralingers). Kasimpasa, de club waar Haspolat naartoe gaat, staat op dit moment veertiende in de Turkse Süper Lig. De transfersom voor Haspolat wordt niet bekend gemaakt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws