De Graafschap maakt einde aan onzekerheid: 'Peter levert goed werk'

De Graafschap maakt einde aan onzekerheid: 'Peter levert goed werk'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 07:26di 14-01-2020 om 07:26

Peter Hofstede hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek bij De Graafschap. De Doetinchemse club gaat het aflopende contract van de technisch manager verlengen, zo is bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie.

De 52-jarige Hofstede en De Graafschap zijn nog in gesprek over de duur van de verbintenis, meldt de Gelderlander. De voormalig aanvaller bekleedt de functie sinds de zomer van 2015 en maakte in die periode twee degradaties en een promotie mee op de Vijverberg.

Hofstede krijgt nu vroegtijdig duidelijkheid van de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. Een jaar geleden moest hij zijn baan nog redden met een 'verbluffend plan van aanpak'. De raad van commissarissen was niet tevreden met het aankoopbeleid van Hofstede. Die twijfel is er nu niet, benadrukt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

"We zijn als organisatie tevreden over hoe de plannen tot uitwerking worden gebracht", zegt Ostendorp tegen de regionale krant. "Dat is aan de hand van het beleidsplan makkelijker te toetsen dan voorheen. Wij vinden dat Peter goed werk levert en zien dat de samenwerking tussen hem en de hoofd opleidingen (Jefta Bresser, red.) prima verloopt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws