Te Wierik bevestigt interesse: 'Verder laat ik het aan mijn zaakwaarnemers'

Te Wierik bevestigt interesse: 'Verder laat ik het aan mijn zaakwaarnemers'

14-01-2020 08:14
101

Mike te Wierik heeft kort gereageerd op de vermeende interesse van FC Twente in zijn diensten. De verdediger van FC Groningen geeft aan dat Twente geïnteresseerd is, net als meerdere clubs uit het buitenland.

Dat betekent niet dat de aanvoerder van de Trots van het Noorden daadwerkelijk vertrekt bij de club. Wel kan hij de interesse van meerdere clubs, waaronder Twente, bevestigen. "Verder laat ik het vooral over aan mijn zaakwaarnemers, zodat ik me vooral op voetbal kan concentreren", reageert Te Wierik op een vraag van het Dagblad van het Noorden. Opvallend detail: de eerstvolgende wedstrijd van Groningen is in de Grolsch Veste tegen Twente, de club waar Te Wierik zijn jeugdopleiding genoot.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus geeft aan nog niets te weten van de interesse van Twente. "Ik krijg de hele dag veel telefoontjes over tal van spelers en kan en wil niet op alle geruchten ingaan, maar ik weet niets van serieuze belangstelling van FC Twente voor Mike te Wierik." Groningen heeft dus nog geen bod ontvangen op de verdediger, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt.