Na paar maanden weer weg bij FC Groningen: 'Besloten om in gesprek te gaan'

Na paar maanden weer weg bij FC Groningen: 'Besloten om in gesprek te gaan'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 17:40di 14-01-2020 om 17:40

FC Groningen wilde meewerken aan een transfer van Charlison Benschop naar Apollon Limassol. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Ingolstadt, maar vertrekt al na een paar maanden.

"Charlison kwam afgelopen zomer met bepaalde verwachtingen naar Groningen. Hoewel hij zeker een aandeel heeft gehad binnen het team in de eerste seizoenshelft, hebben wij na een half jaar met elkaar ook geconcludeerd dat het niet is geworden wat beide partijen ervan hadden verwacht", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite van Groningen.

"Toen Apollon Limassol zich voor Benschop meldde, hebben wij dan ook besloten in gesprek te gaan over een transfer. Met Kaj Sierhuis en Joel Asoro hebben wij jonge en talentvolle spitsen binnen de eerste selectie en daarnaast klopt jeugdinternational Romano Postema nadrukkelijk op de deur."

"Met het vertrek van Benschop is er voor alle drie de spitsen nog meer ruimte om zich nog verder te ontwikkelen, hetgeen wij een belangrijk uitgangspunt vinden bij FC Groningen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws