'Tóch opening in Pereiro-dossier: zaakwaarnemer draait bij en wil om de tafel'

'Tóch opening in Pereiro-dossier: zaakwaarnemer draait bij en wil om de tafel'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 20:06di 14-01-2020 om 20:06

Gastón Pereiro gaat PSV mogelijk alsnog verlaten. De Uruguayaan wordt begeerd door het FC Cincinnati van trainer Ron Jans, die nu hulp lijkt te krijgen van Pereiro's zaakwaarnemer Paco Casal.

Deze leek aanvankelijk niet open te staan voor een winters vertrek van zijn cliënt: aangezien Pereiro nog een half jaar vastligt, was een transfervrij vertrek de meest aantrekkelijke optie voor het Uruguayaanse kamp. De linkspoot zelf gaf ook aan dat hij liever in Europa blijft spelen dan dat hij in de Major League Soccer gaat voetballen.

Casal is nu alsnog van plan om over een winterse transfer te praten, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. Naar verwachting gaan beide partijen spoedig om de tafel. Vooralsnog lijkt veel af te hangen van wat Pereiro zelf wil: PSV kan alleen deze transferperiode nog een transfersom vangen voor de Uruguayaan en zal vermoedelijk niet dwarsliggen.

Pereiro zou de derde PSV'er kunnen worden die deze winter vertrekt: Toni Lato keerde terug naar Valencia en werd direct verhuurd aan Osasuna en Jeroen Zoet maakt het siezoen af bij FC Utrecht. Ricardo Rodríguez moet de Eindhovense gelederen juist komen versterken, mits PSV en zijn huidige werkgever AC Milan een akkoord bereiken.

Poll

Is een winters vertrek van Pereiro een sportieve aderlating voor PSV?

(1931 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws