ED, AD, Telegraaf en VI: PSV praat met top van AC Milan over Rodríguez

ED, AD, Telegraaf en VI: PSV praat met top van AC Milan over Rodríguez

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 19:29di 14-01-2020 om 19:29

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 19:45di 14-01-2020 om 19:45

John de Jong (technisch manager) en Peter Fossen (commissaris) zijn in Milaan om met AC Milan te onderhandelen over Ricardo Rodríguez. PSV wil de Zwitserse linksback zo snel mogelijk naar Eindhoven halen.

Dat melden het Eindhovens Dagblad, het Algemeen Dagblad, Voetbal International en De Telegraaf. Algemeen directeur Toon Gerbrands gaf dinsdag op de nieuwjaarsreceptie al aan dat De Jong voor 'voetbalzaken' in het buitenland was, maar meldde verder niets. Nu blijkt echter dat het om een mogelijke transfer van Rodríguez naar PSV gaat.

Het is niet duidelijk of de transfer rond gaat komen en zo ja, op welke voorwaarden. Het is mogelijk dat Rodríguez (27) zowel gehuurd als gekocht wordt. Turkse media meldden een persoonlijk akkoord van de linksback met Fenerbahçe, maar naar verluidt wil de speler naar PSV.

Rodríguez komt bij AC Milan niet aan de bak en wil bij een andere club minuten maken met het oog op het EK van aankomende zomer. PSV wil hem die kans bieden en is bereid te voldoen aan de financiële voorwaarden van de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws