Marca reageert op Driessen: Ajax en Real Madrid akkoord over Van de Beek

Marca reageert op Driessen: Ajax en Real Madrid akkoord over Van de Beek

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 14:16wo 15-01-2020 om 14:16

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 14:26wo 15-01-2020 om 14:26

De overgang van Donny van de Beek naar Real Madrid is rond, meldt nu ook de Spaanse sportkrant Marca, naar aanleiding van uitspraken van Valentijn Driessen. De chef sport van De Telegraaf vertelde dinsdag bij Veronica dat de transfer van de Ajax-middenvelder 'in kannen en kruiken' is. Dat is nieuws in Spanje.

Marca, de grootste sportkrant van Spanje, 'bevestigt' dat Van de Beek op weg is naar Real. Met de transfer is naar verluidt 55 miljoen euro gemoeid. Speler en club zijn akkoord over een meerjarige verbintenis, schrijft Marca. Een akkoord ligt op tafel, maar witte rook volgt pas rond juni, tenzij Real in de tussentijd van gedachten verandert, aldus de krant. Alleen een handtekening scheidt Van de Beek nog van Real.

Ook Manchester United en Tottenham Hotspur hadden belangstelling voor Van de Beek, die echter zijn zinnen had gezet op een transfer naar De Koninklijke. Om die reden wenste Ajax ook niet met de Engelse clubs in onderhandeling te gaan.

Real zal in de tussentijd plaats moeten maken voor Van de Beek. Met 26 spelers is de selectie van trainer Zinédine Zidane is op dit moment simpelweg te groot. Spelers als Luka Modric en Isco worden in verband gebracht met een zomerse transfer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws