'Tegenvaller Marin heeft geen zin in België en aast op Serie A of Premier League'

'Tegenvaller Marin heeft geen zin in België en aast op Serie A of Premier League'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 15:42wo 15-01-2020 om 15:42

Razvan Marin ziet het niet zitten om terug te keren naar de Jupiler Pro League. De Ajax-middenvelder zou bij een mogelijk vertrek het liefst richting Engeland of Italië gaan.

Het Nieuwsblad wist woensdag nog te melden dat Club Brugge een bod zou hebben neergelegd bij Ajax, door de Amsterdammers van tafel is geveegd. Aan de andere kant is het de omgeving van Marin die ontkent dat Club Brugge inderdaad een formeel bod bij Ajax heeft gedaan. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Standard Luik en kostte Ajax twaalf miljoen euro, maar een onverdeeld succes werd de samenwerking nog niet.

RMC Sport weet te melden dat Club Brugge inderdaad gecharmeerd is van Marin en de middenvelder graag naar de Jupiler Pro League wil halen. Het Franse medium brengt daarbij wel de kanttekening dat Marin bij een eventueel vertrek geen zin heeft terug te keren naar België. Marin wil het liefst verkassen naar de Serie A of de Premier League. Het lijkt vooralsnog niet uitgesloten dat Marin ook na de winterstop gewoon voor Ajax actief is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws