'Ajax zet Lang in etalage: Twente en drie andere clubs kloppen aan bij Overmars'

'Ajax zet Lang in etalage: Twente en drie andere clubs kloppen aan bij Overmars'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 16:47wo 15-01-2020 om 16:47

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 17:19wo 15-01-2020 om 17:19

Noa Lang mag door de Ajax-transfer van Ryan Babel verhuurd worden aan een Eredivisie-club. FC Twente lijkt momenteel het meest concreet voor de Ajacied, melden De Telegraaf en TC/Tubantia.

Volgens De Telegraaf hebben zich inmiddels vier clubs gemeld bij Ajax-directeur, waaronder FC Twente. Wie de andere clubs zijn, meldt de krant niet. Hoewel er veel interesse is, heeft Ajax 'nadrukkelijk' aangegeven dat Lang ook gewoon in Amsterdam mag blijven. RTV Oost meldt dat Twente woensdagavond praat met Lang.

Lang bewees zijn kwaliteiten afgelopen december toen hij Ajax met een hattrick langs FC Twente schoot. De club uit Enschede wil Lang graag tijdelijk inlijven, waardoor hij de doelpunten dit keer in het shirt van Twente kan maken. 

Ajax haalde afgelopen winter Babel terug naar Amsterdam om de Ajax-aanval te versterken. Daarnaast zijn David Neres en Quincy Promes hard op de weg terug van blessures en kunnen zij op korte termijn weer van dienst zijn voor de huidige landskampioen. Ajax heeft daarom besloten om de jongeling in de etalage te zetten, zodat hij in de Eredivisie waardevolle ervaring op kan doen in een andere omgeving.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws