Update: Heerenveen maakt vertrek van geflopte Mihajlovic bekend

Update: Heerenveen maakt vertrek van geflopte Mihajlovic bekend

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 20:16vr 17-01-2020 om 20:16

SC Heerenveen en Nemanja Mihajlovic zijn eindelijk van elkaar verlost. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Het Poolse Arka Gdynia gaat de 23-jarige aanvaller op korte termijn overnemen.

Het laatste papierwerk wordt op dit moment in orde gemaakt, waardoor de transfer van Mihajlovic een kwestie van tijd is. Voor Heerenveen betekent het een forse financiële meevaller. De speler drukte met zijn niet-EU-salaris zwaar op de Friese begroting.

Heerenveen nam Mihajlovic in de zomer van 2017 voor bijna twee miljoen euro over van Partizan Belgrado. In Servië stond hij te boek als een groot talent, maar de supporters in het Abe Lenstra Stadion kregen dat zelden te zien. De vleugelaanvaller wist nooit een basisplek af te dwingen.

Mihajlovic mocht afgelopen zomer al vertrekken van Heerenveen. Nadat hij een nieuwe kans onder trainer Johnny Jansen niet had gegrepen, raakte de Serviër volledig uit beeld. Heerenveen liet hem de laatste maanden meetrainen met de beloften.

Bij Arka Gdynia, de huidige nummer dertien van de Ekstraklasa, komt Mihajlovic twee Nederlanders tegen: Marko Vejinovic en Fabian Serrarens.

Update: Nemanja Mihajlovic is vertrokken bij sc Heerenveen. De eredivisionist maakt vrijdag bekend dat de Servische middenvelder is vertrokken naar Arka Gdynia, een club uit Polen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws