Blessuregolf teistert Utrecht: 'Meer geblesseerden ná trainingskamp dan ervoor'

Blessuregolf teistert Utrecht: 'Meer geblesseerden ná trainingskamp dan ervoor'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 20:15do 16-01-2020 om 20:15

FC Utrecht leeft op een verre van ideale manier richting de competitiehervatting tegen PEC Zwolle. John van de Brom doet zijn beklag over de ziekenboeg na het trainingskamp.

De Domstedelingen sloegen hun winterse trainingskamp op in Spanje, maar een doorslaand succes op het gebied van selectiefitheid werd het niet. "We spelen vrijdag tegen Zwolle, dat is gepaard gegaan met een mooi trainingskamp in Spanje, waarin we fijn hebben kunnen werken. Alleen moet ik zeggen, we zijn met meer blessures teruggekomen dan dat we heengingen. Dat was natuurlijk nooit de insteek van het trainingskamp. Het zijn wel blessures waar we 'gelukkig' niks aan kunnen doen. Pure voetbalblessures waar meestal niemand in de buurt was. Dat is toch een smetje op het trainingskamp", briest de Utrecht-trainer tegenover de camera van FOX Sports.

Van de Brom gaat in op de inhoud van de waslijst aan blessures. "Maarten Paes ligt er langere tijd uit, zoals bekend. Ook Bart Ramselaar was al gebleseeerd. Adam Maher en Justin Lonwijk zijn geblesseerd geraakt op het trainingskamp en zijn niet inzetbaar. Daarnaast is Justin Hoogma geschorst voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Het lijstje is wat langer dan we normaal hebben een dag voor de wedstrijd", verzucht de trainer, die toch ook het positieve van de situatie wil zien. "We hebben genoeg spelers en een aantal speler svan Jong FC Utrecht hebben zich getoond op het trainingskamp en kunnen aansluiten bij het eerste voor de wedstrijd van vrijdag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws