'Zaakwaarnemer Pereiro met 'Uruguayaans blufpoker': Villa niet geïnteresseerd'

'Zaakwaarnemer Pereiro met 'Uruguayaans blufpoker': Villa niet geïnteresseerd'

16-01-2020 21:32 Laatste update: 17-01-2020 09:45
79

Een opvallende wending in de transfersoap rondom Gastón Pereiro. Hij gaf donderdag aan in onderhandeling te zijn met Aston Villa, maar de Engelse club zou helemaal geen bod uit hebben gebracht op de middenvelder van PSV.

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Pereiro meldde dat zijn zaakwaarnemer in onderhandeling was met de club van Anwar El Ghazi, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. VI noemt het 'Uruguayaans transferpoker', waarbij Pereiro en zaakwaarnemer Paco Casal hopen interesse van andere Europese clubs te wekken. 

PSV was al akkoord met een bod van FC Cincinnati, de club van trainer Ron Jans, maar Pereiro gaf aan liever in Europa te blijven. Het wordt zo onderhand een hoofdpijndossier voor de Eindhovense club, dat deze winter geld wil verdienen aan de middenvelder voordat hij in de zomer gratis de deur uitloopt. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat Pereiro een riant salaris op kan gaan strijken in de Verenigde Staten, maar de Uruguayaan lijkt te wachten op een andere club.