Miljoenengeweld rondom Feyenoord-target Bózeník: 'Het was al rond met CSKA'

Miljoenengeweld rondom Feyenoord-target Bózeník: 'Het was al rond met CSKA'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 10:18vr 17-01-2020 om 10:18

Het binnenhalen van Róbert Bózeník lijkt een utopie te zijn voor Feyenoord. De Rotterdammers hebben de twintigjarige spits van het Slowaakse MSK Zilina op het oog als concurrent voor Nicolai Jörgensen, maar hebben concurrentie van kapitaalkrachtiger clubs in het buitenland.

Zilina wil bovendien de absolute hoofdprijs incasseren voor de achtvoudig international van Slowakije. Hamburger SV heeft volgens BILD een bod van drie miljoen euro gedaan, maar zal nog twee miljoen bij moeten leggen. Ook CSKA Moskou zat achter Bozeník aan, weet Simon Cziommer. "Dat was al rond", laat de Duitse analist weten bij Voetbalpraat op FOX Sports. "2,5 miljoen in de winter plus twee miljoen in de zomer. Maar toen is er een andere partij van die speler bij gekomen, waardoor het afketste."

Andere clubs – waaronder Feyenoord en HSV – roken vervolgens hun kans. "Ik verwacht dat de president hem wel wil verkopen, omdat hij hem eigenlijk al verkocht had. Maar ik vraag me af hoe hij het gaat spelen. Ik denk dat Feyenoord goed voor hem zou zijn", aldus Cziommer, die Bózeník al een aantal keer heeft zien spelen en onder de indruk is van de Slowaak. Of Feyenoord op zich kan handhaven in de miljoenenstrijd rondom de spits, is echter nog maar zeer de vraag. "Ik vind het eigenlijk nu al jammer dat hij waarschijnlijk niet komt", schampert tafelgenoot Kees Kwakman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws