Feyenoord lijkt naast Kokorin te grijpen: spits mee op trainingskamp met Zenit

Feyenoord lijkt naast Kokorin te grijpen: spits mee op trainingskamp met Zenit

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 08:58ma 13-01-2020 om 08:58

Een overstap van Aleksandr Kokorin naar Feyenoord lijkt zo goed als uitgesloten. Advocaat gooide vorige week een hengeltje uit naar de spits van Zenit St. Petersburg, maar lijkt naast de diensten van de Russische spits te grijpen.

De kansen van Feyenoord leken al niet al te groot, maar nu Kokorin maandagochtend met Zenit is vertrokken voor een trainingskamp naar Qatar lijkt een overstap van de spits op de korte termijn uitgesloten. Feyenoord leek weinig te verwachten van de deal en is volgens verschillende media doorgeschakeld naar Róbert Bozenik, de twintigjarige spits van MSK Zilina.

Naast Kokorin en Bozenik stond ook Lokomotiv Moskou-spits Fedor Smolov op het lijstje in Rotterdam. Advocaat gaf aan een groot fan te zijn van de Russische spits, die in het verleden ook al kort actief was voor Feyenoord. Ook deze transfer bleek echter niet haalbaar. Advocaat is naast de spitspositie ook op zoek naar versterkingen voor de achterhoede. De trainer mist Edgar Ié, Ridgeciano Haps, Sven van Beek en Rick Karsdorp wegens blessures.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws