Veltman openhartig bij Ajax: 'Je kan niet iedereen tevreden houden'

Veltman openhartig bij Ajax: 'Je kan niet iedereen tevreden houden'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 12:46vr 17-01-2020 om 12:46

De zware knieblessure die hij in april 2018 opliep tegen VVV-Venlo, heeft veel veranderd voor Joël Veltman. De verdediger van Ajax maakt zich naar eigen zeggen 'veel minder druk'.

"Sinds mijn blessure zijn er dingen veranderd. Ben ik zelf veranderd. Ik maak me bijvoorbeeld minder druk om dingen", verklaart Veltman op de Ajax-site. "Voorheen kon ik me enorm opvreten over wat anderen over mij zeiden. Negatieve berichten over mij in de media trok ik heel slecht."

Dat is nu anders, benadrukt hij. "Tegenwoordig kan ik meningen van anderen makkelijker naast me neerleggen. Je hebt het toch niet in de hand en je kan niet iedereen tevreden houden. Die mindset geeft wat meer rust, waardoor ik beter prioriteiten kan stellen. Maar het zou net zo goed kunnen dat dat met ouder worden te maken heeft."

Veltman is dit seizoen verzekerd van een basisplaats bij Ajax. Voor de winterstop vormde hij een centrum met Daley Blind. Vermoedelijk is Lisandro Martínez tegen bij de Eredivisie-hervatting tegen Sparta zijn nieuwe partner, omdat Blind kampt met een hartspierontsteking.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws