Feyenoord kijkt naar andere opties: 'zaakwaarnemer en transfersom liggen dwars'

Feyenoord kijkt naar andere opties: 'zaakwaarnemer en transfersom liggen dwars'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 07:55za 18-01-2020 om 07:55

Het is nog altijd de vraag of Robert Bozenik haalbaar is voor Feyenoord. De twintigjarige Slowaak heeft nog een contract tot medio 2022 bij MSK Zilina, dat daardoor de hoofdprijs vraagt.

Volgens het Algemeen Dagblad wil Bozenik zelf erg graag naar Feyenoord. De jonge spits kost echter minimaal vier miljoen euro. De Rotterdammers moeten daardoor afwegen of zijn komst financieel verantwoord is, aangezien de club afgelopen zomer het volledige transferbudget en het volledige salarisbudget heeft opgemaakt.

Bozenik moet de concurrentie aangaan met Nicolai Jörgensen in De Kuip. Trainer Dick Advocaat wil hem er graag bij hebben, maar weet wel dat de aanvaller de tijd nodig heeft om echt door te breken. Ook Sjaak Troost en diens opvolger als technisch directeur Frank Arnesen zien zijn komst wel zitten.

De Telegraaf meldt dat Feyenoord al een bod uitbracht, maar last heeft van buitenlandse clubs. Bovendien vindt de zaakwaarnemer van Bozenik andere opties interessanter. "We kijken inmiddels ook naar andere opties", stelt Advocaat. Ik ga er vanuit dat er toch versterkingen komen. Als je bulkt van het geld is het makkelijk en snel op te lossen. Dit is dus lastiger."

Feyenoord maakte onlangs ruimte in het salarishuis door het vertrek van Kenneth Vermeer naar Los Angeles FC. De ervaren doelman leverde geen transfersom op, maar laat wel een half miljoen aan salaris achter. Met dat bedrag hoopt Feyenoord deze winter nog een middenvelder te kunnen huren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws