'Huurovereenkomst tussen FC Emmen en Anderlecht moet soelaas bieden aan talent'

'Huurovereenkomst tussen FC Emmen en Anderlecht moet soelaas bieden aan talent'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 11:13za 18-01-2020 om 11:13

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 12:59zo 19-01-2020 om 12:59

FC Emmen lijkt beet te hebben in de zoektocht naar aanvallende versterking. Luka Adzic, een Servische spits van RSC Anderlecht, komt naar alle waarschijnlijkheid tijdelijk over naar Drenthe.

Dat meldt onder meer Het Laatste Nieuws. Volgens de krant is de deal met FC Emmen zo goed als rond. Bij de club uit de Eredivisie moet Adzic de nodige speelminuten gaan verzamelen, daar het Servische talent bij Anderlecht zelden aan de bak komt. Emmen gaat Adzic voor een half seizoen van Anderlecht huren. De huidige nummer veertien van de Eredivisie heeft naar verluidt geen optie tot koop na zes maanden huurdienst.

Adzic kwam in de zomer van 2018 naar Anderlecht. Paars-wit betaalde circa 800.000 voor Adzic. Het talent kon in Brussel nog nooit écht doorbreken. De afgelopen maanden deed hij maar in zes wedstrijden van het A-elftal mee. Daarin verzamelde hij 152 speelminuten. Anderlecht hoopt nu dat hij in de Eredivisie wat waardevolle ervaring op kan doen en FC Emmen hoopt daar gretig gebruik van te maken, gezien de magere doelpuntenproductie van twintig treffers tot nu toe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws