RMC Sport: Ajax volgt oude FC Utrecht-bekende in dienst van Standard Luik

RMC Sport: Ajax volgt oude FC Utrecht-bekende in dienst van Standard Luik

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 16:12za 18-01-2020 om 16:12

RMC Sport heeft opmerkelijk transfernieuws gedeeld: Ajax zou één van de clubs zijn die de ontwikkeling van Nicolas Gavory volgen. De 24-jarige linksback speelde tijdens het seizoen 2018/2019 voor FC Utrecht en vertrok daarna naar Standard Luik.

Les Rouches betaalden circa drie miljoen euro voor Gavory, die is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Stade Maurice Dufrasne: de linksback speelde tot dusver alles, op twee bekerwedstrijden na. Volgens RMC Sport heeft de Fransman zichzelf in de kijker gespeeld bij diverse clubs in het buitenland: het medium noemt Ajax, SC Freiburg, Newcastle United en Fiorentina als gegadigden. Het bestuur van Standard lijkt vooralsnog echter niet mee te willen werken aan een transfer van de Fransman, die nog vastligt tot medio 2023.

Mogelijk komt het in de zomer alsnog van een transfer. Ajax moet dan hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe linksback, gezien het mogelijke vertrek van Nicolás Tagliafico. De Argentijn besloot Ajax afgelopen zomer trouw te blijven, maar wordt gevolgd door diverse Europese topclubs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws