Groningen draagt duo nu al op handen: 'Het is hier wel anders dan bij Ajax'

Groningen draagt duo nu al op handen: 'Het is hier wel anders dan bij Ajax'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 09:42zo 19-01-2020 om 09:42

Romano Postema en Daniël van Kaam speelden pas een handjevol duels voor FC Groningen, maar zijn nu al mateloos populair. De talenten zijn daar zelf ook enigszins verrast door.

"Ik denk dat de eigen jeugd bij elke club wel populair is, maar hier is het wel anders dan bijvoorbeeld bij Ajax. Daar breekt ieder jaar wel een groot talent uit de opleiding door", zegt Van Kaam (19) tegen Voetbal International. "Bij FC Groningen is dat niet elk seizoen het geval. Nu zijn het er meteen twee tegelijk en we komen ook nog eens uit de regio, misschien komt het daardoor."

"Ik weet het eigenlijk niet zo goed, in principe hebben we ook nog niet zoveel laten zien op het veld. Ik hoop dat we de supporters kunnen geven wat ze van ons verwachten", vervolgt de middenvelder, die bijval krijgt van Postema. "Nee, ik zie het niet als druk. Ik vind het alleen maar mooi dat de supporters achter me staan", stelt de zeventienjarige aanvaller. "Daar word ik blij van en het geeft me extra energie. Ik hoop dat ze blijven applaudisseren voor ons."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws