Blind verbindt lot aan Van Gaal: Dan zou het best kunnen dat ik meega

Blind verbindt lot aan Van Gaal: "Dan zou het best kunnen dat ik meega"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 14:28zo 19-01-2020 om 14:28

Danny Blind keert niet meer terug als trainer. Dat stelt de commissaris van Ajax in gesprek met de NOS. Dat kan eventueel veranderen als Louis van Gaal weer aan de slag gaat.

"Nee, ik denk niet dat ik nog trainer word", vertelt Blind aan de NOS. "Ik sluit niks uit, maar laat ik het zo zeggen: als Louis (van Gaal, red.) nog iets gaat doen, dan zou het best kunnen dat ik meega. We hebben een soort commitment met elkaar, maar ook Louis heeft inmiddels de rust gevonden. Ik zie het niet zo snel gebeuren."

Blind stond in 2017 voor het laatst op het veld, als bondscoach van het Nederlands elftal. Vervolgens werd hij commissaris bij Ajax. "Als ik op de tribune zit, denk ik nog steeds mee over het spelletje, natuurlijk. Je ziet wat er misschien anders moet en daar heb je dan discussie over met Marc Overmars en Edwin van der Sar. Dat blijft altijd, gaat nooit weg."

Blind was zeventien interlands bondscoach van het Nederlands elftal, waar hij in 2015 de ontslagen Guus Hiddink opvolgde. Voorheen was hij onder meer assistent van Van Gaal bij Oranje en hoofdtrainer van Ajax.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws