'Bittere pil' voor PSV in Venlo: 'We zijn het nu aan onszelf verplicht'

'Bittere pil' voor PSV in Venlo: 'We zijn het nu aan onszelf verplicht'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 14:44zo 19-01-2020 om 14:44

Het gelijkspel tegen VVV-Venlo is een 'bittere pil' voor PSV. Dat concludeert Denzel Dumfries, die zijn ploeg in de 92ste minuut nog aan een punt hielp.

Dumfries is blij dat PSV niet heeft opgegeven. "Je moet tot het einde doorgaan", zegt hij na de 1-1 in De Koel tegen FOX Sports. Zijn late gelijkmaker was één van de weinige lichtpuntjes in de eerste competitiewedstrijd van 2020. "We maken het onszelf zó moeilijk. In de eerste helft hebben we genoeg kansen gehad om de wedstrijd dood te maken. We gingen mee in het vechtvoetbal van VVV, terwijl we het allang af hadden moeten maken."

Na de openingstreffer van VVV'er Johnatan Opoku vanaf de penaltystip deed Dumfries er als aanvoerder alles aan om zijn ploeggenoten op te peppen. "Je probeert positief te blijven en elkaar bij de hand te nemen. Ook na een achterstand moet je verder. Dat hebben we op zich goed gedaan, want we zijn dicht bij elkaar gebleven, maar het is zuur dat we niet winnen. Het is nu even een bittere pil, maar we zijn het nu aan onszelf verplicht om door te gaan en beter te voetballen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws