Ten Hag looft 'ongelooflijk talent': 'Ajax-fans vinden dat ook fantastisch mooi'

Ten Hag looft 'ongelooflijk talent': 'Ajax-fans vinden dat ook fantastisch mooi'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 15:24zo 19-01-2020 om 15:24

Erik ten Hag is blij met Ryan Gravenberch (17) en Ryan Babel (33). De twee Ajax-spelers staan zondag aan de aftrap voor de competitiehervatting tegen Sparta.

"Hij begrijpt steeds meer waar het om gaat: winnen", zegt Ten Hag over Gravenberch tegen de NOS. "Heel lange tijd ging het bij hem om alleen voetballen. Je kon zien dat hij ongelooflijk talentvol was, maar nu beseft hij echt dat het gaat om winnen en titels winnen."

Gravenberch komt 'laconiek' over, vindt Ten Hag. De Ajax-trainer ziet dat echter niet als een nadeel. "Dat is prachtig om te zien en ik weet zeker dat de fans dat ook fantastisch mooi vinden. Maar het gaat om winnen en daarbij moet je je creativiteit inzetten."

Ook Babel maakt zondagmiddag zijn opwachting in de Johan Cruijff Arena. Hij kwam over van Galatasaray. Ten Hag: "Hij straalt wel een stukje power uit en dat wil je terugzien op het veld. We zijn heel blij met hem. Ik denk dat we zware maanden met veel wedstrijden tegemoet gaan, dus hij kan duidelijk wat toevoegen. We kunnen elkaar helpen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws