Perez vol ongeloof over PSV: Het is best wel ernstig, ik weet niet wat ik zie

Perez vol ongeloof over PSV: "Het is best wel ernstig, ik weet niet wat ik zie"

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 09:05ma 20-01-2020 om 09:05

Kenneth Perez en Ronald de Boer hebben geen goed woord over voor Bruma. De zomeraankoop van PSV, die voor vijftien miljoen euro overkwam van RB Leipzig, kon ook tegen VVV-Venlo (1-1) geen potten breken.

"Toen we hier kwamen, had ik het er met Ronald over: Heb jij Bruma gezien?”, begint Perez in de studio van FOX Sports. De Boer noemt de Portugese aanvaller 'echt heel slecht'. "Hij is heel bedrijvig, af en toe zie je dingen waarvan je denkt: hé, dat ziet er aardig uit. Maar er zijn veel meer momenten waarvan je denkt...", zegt De Boer, terwijl hij zijn hand voor zijn gezicht doet. Perez: "Het is best wel ernstig. Ik weet echt niet wat ik zie."

Ook Olivier Boscagli komt er slecht vanaf bij de twee FOX Sports-analisten. De Fransman veroorzaakte een strafschop tegen VVV. "Louis van Gaal zei altijd dat oriëntatie een van de belangrijkste kwaliteiten is voor een verdediger", aldus Perez. "Altijd weten wat er om je heen gebeurt, want hoe vaak zie je niet dat iemand zijn been uitsteekt zonder te weten dat er iemand staat? Als je het van tevoren gezien hebt, doe je dat niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws