'Goals allereerst waardevol voor Vitesse, maar ook op transfermarkt van waarde'

'Goals allereerst waardevol voor Vitesse, maar ook op transfermarkt van waarde'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 10:06ma 20-01-2020 om 10:06

Tim Matavz verwacht deze maand niet meer te vertrekken bij Vitesse. De 31-jarige Sloveen heeft een aflopend contract in het Gelredome en lijkt komende zomer gratis te vertrekken.

Matavz zette zichzelf in de etalage door twee keer te scoren tegen Fortuna Sittard. "Ze zijn allereerst waardevol voor het team", zegt Matavz na de 1-3 zege in Limburg tegen de Gelderlander. "Vitesse wil Europa in. We moeten de play-offs bereiken. Dan leveren de goals een belangrijke zege op. Voor mij persoonlijk is dit ook lekker. Ik sta in de spits voor de doelpunten. En ja, dat is op de transfermarkt dan ook weer van waarde."

Hoewel een winters vertrek interessanter is voor Vitesse, kiest Matavz vermoedelijk voor een transfervrij vertrek. Bovendien speelt er nog niets rond de spits. "Ik verwacht ook niets in de winter", laat hij weten. Een voorkeur voor een nieuwe bestemming heeft hij niet. Wel spreekt de Verenigde Staten hem aan. "Amerika is een mooi land. Een nieuw aanbod van Vitesse? Ik sta open voor elk goed bod. Maar van Vitesse ligt er niets. En ik bepaal het beleid van de club niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws