Update: Czyborra in Italië voor medische keuring bij nieuwe werkgever

Update: Czyborra in Italië voor medische keuring bij nieuwe werkgever

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 12:11ma 20-01-2020 om 12:11

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 13:28di 21-01-2020 om 13:28

Heracles Almelo gaat Lennart Czyborra kwijtraken aan Atalanta Bergamo. Een akkoord tussen beide clubs is aanstaande, meldt Sky Sport Italia. De twintigjarige linksback levert de Almeloërs naar verluidt 3,5 à 4 miljoen euro op.

Technisch manager Tim Gillessen van Heracles bevestigt aan TC/Tubantia dat Czyborra toestemming heeft gekregen om te onderhandelen met een andere club. Volgens Gillessen worden er momenteel verregaande gesprekken gevoerd. Hij vertelt niet dat het om Atalanta Bergamo gaat, maar daar zijn Italiaanse media vrij zeker van.

De Duitser moet bij de huidige nummer vijf van de Serie A de stand-in worden van Robin Gosens, die ook een verleden heeft in Almelo. Czyborra werd vorige week al in verband gebracht met de club van Marten de Roon en Hans Hateboer. "Ik heb de kranten ook gelezen. Natuurlijk is het leuk om dat soort verhalen te horen, maar ik weet helemaal niet of het ook ergens naartoe gaat. We zullen de komende dagen of weken wel merken of er iets gaat gebeuren of niet", liet hij toen weten.

Inmiddels nadert de transfer zijn voltooiing. Czyborra speelde sinds 2018 voor Heracles, dat hem overnam van Schalke 04. Hij was dit seizoen in negentien duels in de Eredivisie goed voor twee goals en twee assists.

Update: Lennart Czyborra is dinsdag aangekomen in Italië voor de medische keuring bij zijn aanstaande werkgever Atalanta Bergamo. Als de linksback de keuring doorstaat dan zal Atalanta hem volgens Italiaanse media voor 3,5 miljoen euro overnemen van Heracles Almelo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws