Willem II haalt eerste aanwinst van 2020 binnen: 'Het is extra fijn binnenkomen'

Willem II haalt eerste aanwinst van 2020 binnen: 'Het is extra fijn binnenkomen'

20-01-2020 16:54 Laatste update: 17:04
41

Willem II heeft de komst van Görkem Saglam bevestigd. De Duitse middenvelder tekent in Tilburg een contract voor 2,5 jaar. Het contract van Saglam bij VfL Bochum liep na dit seizoen af.

Saglam is blij met zijn transfer naar Tilburg. "Willem II draait momenteel een van haar beste seizoenen ooit", vertelt hij op de clubwebsite. "Ik ga voor honderd procent mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen. Het is extra fijn binnenkomen voor mij dat ik Vangelis (Pavlidis) en Mats (Köhlert) al ken van mijn tijd bij Bochum en het Duitse jeugdelftal. Morgen sta ik voor het eerst op het trainingsveld en daar kijk ik erg naar uit."

Technisch directeur Joris Mathijsen is ook blij met de komst van Saglam. "Görkem is een aanvallende middenvelder met een goede techniek en continu overzicht over wat er om hem heen gebeurd. Hij is talentvol en krijgt bij ons de kans om zich te blijven ontwikkelen én van waarde te zijn voor de club."

Saglam was al vanaf 2006 actief bij Bochum en maakte in 2016 zijn debuut voor de club. In de daaropvolgende jaren maakte hij regelmatig zijn minuten, zowel in het eerste elftal als in het beloftenteam van de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie