'Van de Beek heeft wél principeovereenkomst: Real Madrid moet spoedig beslissen'

'Van de Beek heeft wél principeovereenkomst: Real Madrid moet spoedig beslissen'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 07:47di 21-01-2020 om 07:47

Hoewel Donny van de Beek benadrukte dat zijn toekomst nog open ligt, heeft hij wel degelijk een principeovereenkomst met Real Madrid. Dat heeft Wim Kieft vernomen van de zaakwaarnemer van de Ajax-middenvelder, Guido Albers.

Valentijn Driessen meldde vorige week dat een transfer van Van de Beek naar Real Madrid op een oor na gevild is. De 22-jarige Oranje-international ontkende dat zondag na de 2-1 zege van Ajax op Sparta, maar volgens Kieft heeft de chef voetbal van De Telegraaf het bij het rechte eind.

"In principe moet Madrid heel snel beslissen, of hij gaat of niet", laat Kieft weten bij Veronica Inside. "Dat hoorde ik van zijn manager Guido Albers. Volgens mij is er getekend en is er een principeovereenkomst. Er is wel een termijn dat ze het definitief moeten maken. Niet dat ze in mei zeggen: we doen het niet." Wanneer die termijn voor de Koninklijke verloopt, is niet duidelijk.

Van de Beek werd vorige zomer al veelvuldig aan Real Madrid gelinkt. Een transfer kwam toen niet van de grond, maar aan het einde van het seizoen zou hij dus alsnog voor zo'n 55 miljoen euro naar de Spaanse hoofdstad kunnen vertrekken.

Poll

Real Madrid is de beste optie voor Van de Beek

(9426 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws