Update: Fortuna - Feyenoord gaat door: We gaan lekker voetballen

Update: Fortuna - Feyenoord gaat door: "We gaan lekker voetballen"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 19:47di 21-01-2020 om 19:47

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 19:47di 21-01-2020 om 19:47

Het is nog onduidelijk of de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord doorgaat. Vanwege de dichte mist staat de bekerwedstrijd op losse schroeven.

Om 18.00 wordt er in het stadion van Fortuna een meting gehouden. Daarna zal duidelijk worden of er om 20.45 uur afgetrapt wordt. Door de dichte mist is het zicht op het veld slecht. De kans bestaat dat de arbitrage een streep zet door de wedstrijd, maar dat wordt snel genoeg duidelijk.

Door de weersomstandigheden is het druk op de weg. Een autorit van De Kuip naar het Fortuna Sittard Stadion duurt onder normale omstandigheden ongeveer twee uur, maar neemt nu langer in beslag. Mogelijk staan de meegereisde Feyenoord-supporters dus weer voor een lange terugreis.

De wedstrijd tussen TOP Oss en AZ, die om 18.30 uur begint, gaat vooralsnog gewoon door. In plaats van witte ballen zijn er oranje ballen.

Update: De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord gaat vooralsnog door. Scheidsrechter Kevin Blom laat op Instagram weten dat er om 19.00 opnieuw wordt gemeten. 

Update: Ook na de derde meting gaat de wedstrijd gewoon door, maar Blom twijfelt. "Het verandert per minuut, maar vooralsnog is dit prima. We hebben nog zicht. Om 17.00 uur was het nóg slechter. Daarna werd het beter. We hopen dat we kunnen gaan spelen, maar ik twijfel af en toe nog", zegt hij tegen FOX Sports.

Update: "We hebben net gekeken. M'n assistenten zijn tevreden, ik ben tevreden, dus we gaan lekker voetballen", vertelt Blom aan FOX Sports. Conclusie: Fortuna Sittard - Feyenoord gaat door.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws