Supporters Galatasaray opteren voor terugkeer verloren zoon: 'Hoort bij deze club'

Supporters Galatasaray opteren voor terugkeer verloren zoon: 'Hoort bij deze club'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 08:16wo 22-01-2020 om 08:16

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 08:30wo 22-01-2020 om 08:30

Arda Turan leek lange tijd persona non grata bij Galatasaray en de achterban. Inmiddels lijken de supporter van Cim Bom een 180 graden-draai gemaakt de hebben en behoort een terugkeer van de veelbesproken Turk tot de mogelijkheden.

Arda speelde van 2005 tot 2011 maar liefst 130 wedstrijden voor Galatasaray , met een kampioenschap tot gevolg. Na een roerige periode waarin hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar (geweldpleging en illegaal wapenbezit) opgelegd kreeg, bekritiseerd werd om zijn steun aan president Recep Tayyip Erdogan én hij in Turkije terugkeerde bij Istanbul Basaksehir, stadsrivaal van Galatasaray, spreekt de fanatieke aanhang zich nu uit voor de terugkeer op het oude nest van hun verloren zoon.

Nadat zijn contract bij Basaksehir twee weken geleden werd verscheurd, begon het balletje te rollen. Supportersvereniging 'ultrAslan' liet weten de middenvelder terug te willen en coach Fatih Terim sloot zich daarbij aan. "Ik denk dat de club Arda in de armen moet sluiten. Hij hoort bij deze club, hij verdient het om hier te zijn én hij verdient een nieuwe kans. Galatasaray zal zijn kinderen nooit verlaten. Dat begrijpen de fans ook." Ook Arda flirtte inmiddels met de Turkse topclub. "Je bent mijn jeugdliefde", plaatste hij onder een oude foto van zichzelf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws