Van de Haar: 'Ongelooflijk, mijn spelers gaan niet meedoen aan de IQ Test'

Van de Haar: 'Ongelooflijk, mijn spelers gaan niet meedoen aan de IQ Test'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 09:59wo 22-01-2020 om 09:59

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 10:03wo 22-01-2020 om 10:03

FC Lienden-trainer Hans van de Haar heeft een waardeloze dinsdagavond achter de rug. De Derde Divisie Zondag-club uit de Betuwe moest het laatste kwartier van de eerder stilgelegde wedstrijden tegen Jong ADO Den Haag uitvoetballen en liep alsnog tegen een nederlaag aan.

De wedstrijd werd in november onderbroken door een blessure bij de assistent-scheidsrechter in minuut 72: de stand was toen 1-1 en FC Lienden stond met tien man. Van de Haar moest zijn ploeg dus voorbereiden op ruim een kwartier voetballen met één man minder. "Maandagavond hebben we daar anderhalf uur aan besteed. Corners tegen, corners voor ons. Balbezit, balbezit tegen. Alles is voorbijgekomen", aldus de oud-spits van onder meer De Graafschap, FC Utrecht en RKC Waalwijk in gesprek met de Gelderlander. "Maar niets, helemaal niets, heb ik teruggezien tijdens dat laatste kwartier."

Tot ontsteltenis van de trainer werd het uiteindelijk 1-3 voor de Haagse beloften. "Ongelooflijk. Ik heb vanavond besloten dat ik ons niet ga inschrijven voor de Nationale IQ Test", foeterde Van de Haar. "Mijn maandag- en dinsdagavond zijn nu naar de klote."

FC Lienden blijft voorlopig zeventiende en laatste in de competitie. Jong ADO klimt van de twaalfde naar de achtste plek.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws