PSV-spitsen staan voor rentree tegen NAC Breda: 'Morgen inderdaad bij de selectie'

PSV-spitsen staan voor rentree tegen NAC Breda: 'Morgen inderdaad bij de selectie'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 13:59wo 22-01-2020 om 13:59

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 14:02wo 22-01-2020 om 14:02

Sam Lammers kan donderdagavond zijn rentree maken voor PSV. De spits zit bij de selectie van de Eindhovenaren voor het bekerduel tegen NAC Breda.

PSV bevestigt via de officiële kanalen dat Lammers weer kan gaan spelen, net als Kostantinos Mitroglou, die ook terugkeert van een blessure. "Zij zitten morgen inderdaad bij de selectie", aldus trainer Ernest Faber.

De oefenmeester van PSV ziet dat Lammers weer helemaal terug is na zijn zware knieblessure. "Hij is goed fit en moet nu langzaam weer minuten gaan maken. Op de training zie je niets aan hem, dat is mooi om te zien." Lammers liep tijdens het duel met Ajax om de Johan Cruijff schaal de zware knieblessure op en kwam daarna niet meer in actie. 

"De vooruitzichten zijn positief. Nu is het aan hem om het in de praktijk te bevestigen", vervolgt Faber, die met de terugkeer van Lammers en Mitroglou weer meer opties heeft in de punt van de aanval. Toch is het maar de vraag of het tweetal direct in actie gaat komen, aangezien Faber in zijn sterkste formatie aan zal treden tegen NAC. "Wij gaan met ons sterkst mogelijke elftal starten. De beker is een heel belangrijk toernooi voor ons. We willen ‘m winnen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws