Elfrink: Nog geen deal tussen PSV en Rodríguez, tegenstrijdig verhaal uit Italië

Elfrink: Nog geen deal tussen PSV en Rodríguez, tegenstrijdig verhaal uit Italië

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 14:46wo 22-01-2020 om 14:46

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Ricardo Rodríguez ligt. PSV heeft nog ruim een week de tijd om de linksback op te halen bij AC Milan. 

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft PSV nog geen deal met Rodríguez, terwijl de club er wel uit denkt te komen met AC Milan. De Eindhovenaren willen Rodríguez huren en kopen.

Vanuit Italië klinken echter andere geluiden. Fenerbahçe kreeg eerder een transferverbod vanwege de regels rond financial fair play, waardoor de club niet in mocht kopen. Dat was goed nieuws voor PSV, maar La Gazzetta dello Sport meldt donderdag dat Fenerbahçe druk bezig is om de financiële problemen op te lossen, waardoor Rodríguez tóch nog gehaald kan worden. Technisch directeur Ali Koç van Fenerbahçe bevestigde deze week dat Rodríguez hoog op de lijst staat.

Fenerbahçe kan Rodríguez financieel meer bieden dan PSV en om die reden zou de speler de voorkeur geven aan een overstap naar Turkije, terwijl Elfrink juist meldt dat hij nog niet besloten heeft en dat Fenerbahçe 'nog steeds geen rol speelt'.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws