Faber krijgt bij PSV opnieuw vragen over linksback Rodríguez

Faber krijgt bij PSV opnieuw vragen over linksback Rodríguez

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 13:43wo 22-01-2020 om 13:43

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 14:14wo 22-01-2020 om 14:14

Ernest Faber kan niets zeggen over de mogelijke komst van Ricardo Rodríguez. Of de linksback van AC Milan naar Eindhoven komt is een week voor het einde van de transferperiode nog steeds de grote vraag.

Faber verwijst journalisten naar technisch manager John de Jong. "Het is zijn expertise. Het lijkt me verstandig als je het hem vraagt. Iedere versterking is welkom voor mij. We hebben geen specifieke linksback op die positie, maar wel alternatieven en jong talent dat eraan komt. Dat is de situatie."

Ook wat betreft eventuele uitgaande transfers verwijst Faber naar De Jong. "Het enige dat ik kan zeggen is dat je bij John moet zijn. Er zal heus wel belangstelling zijn, maar op dit moment zit dat een impasse. Ik kan er niet zoveel over zeggen."

Spelers die momenteel niet spelen bij PSV overwegen wellicht om te vertrekken. Faber merkt echter weinig passiviteit bij de reserves. "Ze worden goed beloond en ik heb niets te klagen. Als ze daar andere ideëen over hebben verwijs ik ze naar John. Iedereen moet dezelfde doelstelling hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws