Breaking news

LIVE: Ajax naar kwartfinale na zege op AZ in interessant bekerduel (gesloten)

Chelsea haalt doelman op bij Vitesse en leent hem weer uit, ook Baker teruggehaald

Chelsea haalt doelman op bij Vitesse en leent hem weer uit, ook Baker teruggehaald

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 17:32wo 22-01-2020 om 17:32

Jamal Blackman mag zich opmaken voor zijn volgende avontuur. De 26-jarige doelman werd de afgelopen maanden bij Vitesse gestald door Chelsea, maar zal het seizoen afmaken bij Bristol Rovers.

Blackman meldde zich begin september in Arnhem, waar hij de kans kreeg om zich voor te bereiden op zijn rentree op de velden, na een beenbreuk. In november trainde hij voor het eerst mee bij Vitesse, maar kort na de jaarwisseling pakte hij zijn koffers alweer. Chelsea heeft de sluitpost teruggeroepen en direct weer uitgeleend, laat het weten via de officiële kanalen. Bristol Rovers, de huidige nummer dertien van de League One, zal voorlopig zijn werkgever worden.

The Blues hebben ook transfernieuws over nóg een ex-Vitessenaar: Lewis Baker maakte met name tijdens het seizoen 2016/2017, waarin de Arnhemmers beslag legden op de KNVB Beker, grote indruk, maar de middenvelder heeft sindsdien geen minuut voor de Chelsea-hoofdmacht gespeeld. Baker werd uitgeleend aan achtereenvolgens Middlesbrough, Leeds United, Reading en Fortuna Düsseldorf, maar Chelsea heeft de huurdeal met de Duitsers nu beëindigd. Of de middenvelder wéér verhuurd wordt of het seizoen afmaakt op Stamford Bridge, zal nog moeten blijken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws