Sevilla pikt Zweeds-Luxemburgs-Ierse avonturier op bij Bayern: contract tot 2026

Sevilla pikt Zweeds-Luxemburgs-Ierse avonturier op bij Bayern: contract tot 2026

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 18:09wo 22-01-2020 om 18:09

Sevilla blijft actief op de transfermarkt. De Andalusische werkgever van Luuk de Jong heeft zich versterkt met Bayern München-talent Ryan Johansson, laat het woensdag weten via de officiële kanalen.

De achttienjarige middenvelder wordt in eerste instantie voor het tweede gehaald, maar zal ook regelmatig mee mogen trainen met de A-selectie, kondigt Sevilla aan. De huidige nummer vier van Spanje lijkt er in ieder geval alle vertrouwen in te hebben dat Johansson op termijn het eerste elftal haalt: de club heeft zijn nieuwste aanwinst een contract tot 2026 (!) voorgeschoteld. "Dit is een droom die uitkomt. Sevilla is wat mij betreft de perfecte stap in mijn carrière op dit moment."

Johansson heeft onlangs zijn jonge leeftijd al een heel voetballeven achter de rug. De middenvelder is geboren in Luxemburg, maar zijn ouders komen uit Zweden en Ierland: Johansson heeft dan ook voor alle drie de landen jeugdinterlands gespeeld. In 2015 verliet hij Luxemburg om bij het Franse FC Metz te gaan voetballen, twee jaar later werd hij opgepikt door Bayern München.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws