Telegraaf: FC Utrecht mogelijk transfermarkt op bij zware blessure aanvoerder

Telegraaf: FC Utrecht mogelijk transfermarkt op bij zware blessure aanvoerder

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 08:40do 23-01-2020 om 08:40

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 08:54do 23-01-2020 om 08:54

Willem Janssen viel dinsdagavond uit bij FC Utrecht in het bekerduel met FC Eindhoven. De voortekenen zijn dat de aanvoerder er wel eens lang uit zou kunnen liggen en dat zorgt er mogelijk voor dat Utrecht in actie gaat komen op de transfermarkt.

Volgens De Telegraaf is de kans aanwezig dat huidige nummer zeven van de Eredivisie 'met het oog op de stevige ambities' een vervanger gaat halen voor Janssen als de aanvoerder daadwerkelijk lange tijd uit de roulatie is. De krant schrijft dat in dat geval 'ogen en oren goed opengehouden' zullen worden in stadion Galgenwaard.

FC Utrecht leek al klaar te zijn op de transfermarkt na het aantrekken van Jeroen Zoet en Kristoffer Peterson, maar slecht nieuws over de blessure van Janssen zou daar dus zomaar verandering in kunnen brengen.

Janssen geldt als een steunpilaar in het team van trainer John van den Brom. De aanvoerder is als centrale verdediger een vaste waarde voor FC Utrecht en speelde dit seizoen al 23 wedstrijden, waarin hij twee keer trefzeker was.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws