Update: Transfervrije Bel Hassani vertrekt naar Dubai na afscheid bij PEC Zwolle

Update: Transfervrije Bel Hassani vertrekt naar Dubai na afscheid bij PEC Zwolle

23-01-2020 10:15 Laatste update: 14:00
68

Iliass Bel Hassani staat op het punt om PEC Zwolle deze transferperiode te verlaten. De club uit Overijssel heeft hem toestemming gegeven om te praten met een buitenlandse club.

De middenvelder annex aanvaller kwam in de zomer van 2019 pas over van AZ, maar heeft het nu alweer gezien in Zwolle. Bel Hassani kwam tot veertien wedstrijden in Zwolse dienst, waarin hij vijf doelpunten wist te produceren. De linkspoot heeft nu aangegeven een winterse vertrekwens te hebben en het lijkt erop dat PEC Zwolle tot een akkoord is gekomen met een niet nader te noemen buitenlandse club.

De huidige nummer vijftien van de Eredivisie meldt namelijk op Twitter dat men Bel Hassani toestemming heeft verleend om te praten met een buitenlandse club, waardoor hij vandaag niet aanwezig is op de training. Over verdere details worden vooralsnog geen uitspraken gedaan. Bel Hassani kwam eerder uit voor Sparta Rotterdam, Heracles Almelo, AZ en FC Groningen en dus kan hij zich gaan opmaken voor zijn eerste buitenlandse avontuur.

Update: Iliass Bel Hassani is op weg naar Al Wakrah SC. Dat meldt De Stentor. De aanvallende middenvelder heeft donderdagochtend afscheid genomen bij PEC Zwolle en reist af naar Dubai om zijn transfer af te ronden. PEC houdt geen transfersom over aan het vertrek van Bel Hassani.