Problemen voor FC Utrecht na 'blessuredrama': De alarmbellen zijn wel afgegaan

Problemen voor FC Utrecht na 'blessuredrama': "De alarmbellen zijn wel afgegaan"

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 14:12do 23-01-2020 om 14:12

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 14:38do 23-01-2020 om 14:38

FC Utrecht kan dit seizoen niet meer beschikken over Willem Janssen. De aanvoerder van de Utrechters liep dinsdag een zware blessure op tijdens het bekerduel met FC Eindhoven en is de rest van het seizoen uitgeschakeld. 

Direct na het bekertreffen met de Eindhovense formatie, die na blessuretijd werd gewonnen, vreesde trainer John van den Brom voor lange absentie van zijn aanvoerder. Inmiddels is duidelijk dat Janssen een stevige knieblessure heeft opgelopen die hem de rest van het seizoen aan de kant houdt. 

"Het is nog niet helemaal duidelijk, je moet altijd voorzichtig zijn, maar feit is wel dat hij tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld. Dat is min of meer zeker", aldus Van den Brom is gesprek met Voetbal International. De trainer noemt het een 'aderlating voor de club en voor Janssen zelf'. 

"Hij zit er redelijk doorheen. Dit is een drama, waardeloos. We verliezen een belangrijke speler, maar ook een persoonlijkheid met karakter. Nu zullen er andere jongens moeten opstaan", zegt Van den Brom.

Door het wegvallen van Janssen is de spoeling dun en dus wil Utrecht de transfermarkt op. "Richting vrijdag (ADO-thuis, red.) kunnen we sowieso niks doen, dat had dan al gebeurd moeten zijn. Maar binnen de club zijn de alarmbellen wel afgegaan. We hebben nog ruim een week, dus we zullen kijken of we nog iets kunnen doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws