Update: 'Bozeník laat Feyenoord weten dat hij naar Rotterdam wil komen'

Update: 'Bozeník laat Feyenoord weten dat hij naar Rotterdam wil komen'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 20:47do 23-01-2020 om 20:47

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 10:19vr 24-01-2020 om 10:19

Feyenoord hoopt op korte termijn tot een akkoord te komen met MSK Zilina over spits Robert Bozeník. Dick Advocaat, trainer van de Rotterdammers, wil meer aanvallers in zijn selectie en dat lijkt nu definitief te gaan gebeuren.

De Stadionclub heeft bijna een definitief akkoord met Zilina, de Slowaakse club van Zilina. Dat weet Voetbal International te melden. De 20-jarige spits staat ook in de belangstelling van Hamburger SV en CSKA Moskou, maar het lijkt er nu op dat Bozeník definitief voor Feyenoord gaat kiezen. Het is onduidelijk wat de Rotterdammers voor de spits zouden moeten betalen.

In de afgelopen dagen zong een transfersom van vijf of zes miljoen euro voor Bozeník rond, maar het lijkt niet realistisch dat Feyenoord dat bedrag gaat betalen. Als er een deal komt lijkt het erop dat de club van Zuid minder hoeft te betalen dan van tevoren verwacht. De aanstaande transfer is koren op de molen van trainer Dick Advocaat, die meer opties in zijn aanvalslinie wil. Nicolai Jörgensen is op dit moment de enige selectiewaardige spits van de Rotterdammers.

Update: Robert Bozenik heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. Ondanks concrete interesse van Hamburger SV wil de Slowaak volgens De Telegraaf alleen naar De Kuip verkassen. Bozinek, die tussen vier en vijf miljoen euro moet opbrengen voor zijn huidige club MSK Zilina, zou zijn standpunt inmiddels kenbaar hebben gemaakt bij Feyenoord, dat nu door wil pakken en Bozeník binnen wil halen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws